TEKNOLOJİ

WhatsApp uygulamasına bugünden itibaren gelen yenilikle kontrol etmek artık daha kolay!

Dünya genelinde yüz milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp uygulamasında bazı değişiklikler yapıldı. WhatsApp’tan yapılan bir açıklama, topluluk özelliğinin kullanıma sunulacağını duyurdu.

Bugünden itibaren WhatsApp uygulamasında bulunan Topluluklar özelliği, kullanıcılara ve grup yöneticilerine daha fazla kontrol sağlıyor. WhatsApp’ın yeni Topluluk özelliği sayesinde, WhatsApp içindeki alt grup sohbetlerinde büyük topluluklar oluşturabilir ve topluluğa gönderilen duyuruları kolayca okuyabilirsiniz.

WhatsApp uygulamasına yen özellik

WHATSAPP TOPLULUKLAR ÖZELLİĞİ İLE GRUPLAR TEK ÇATI ALTINDA

WhatsApp Toplulukları özelliği ile okul, aile, iş veya mahalle gibi gruplar halinde toplanan kullanıcılar artık birçok grubu tek çatı altında toplayabiliyor. Ek olarak, topluluk özelliği, topluluğa gönderilen duyuruları kullanıcılarınıza kolayca bildirmenizi sağlar. Toplulukların yanı sıra WhatsApp, platforma yenilikler getireceğini duyurdu.Yeni özellik kapsamında tüm kullanıcılar çevrimiçi durumlarını gizleyebilecek ve tüm gruba haber vermeden gruplardan sessizce ayrılabilecek.

WhatsApp uygulamasına yen özellik

Meta’ya göre, yeni özellik sohbette anketler düzenlemenize izin verecek. Aynı şekilde, aynı ‘grup’ veya ‘topluluk’taki kullanıcıların genel görüşlerini öğrenme fırsatı sağlar. Son olarak WhatsApp, daha geniş bir kitleyi bir araya getirme hedefiyle 32 kişiye kadar görüntülü görüşmeye izin verecek ve 1024 kullanıcıya kadar gruplar oluşturacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu