MEDYA

TRT1 Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman başlayacak? Yürek Çıkmazı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

İlk tanıtımı ile ekranlara gelen Yürek Çıkmazı dizisi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Şiddet mağduru bir kadını öyküsünü ekranlara taşıyan Yürek Çıkmazı TRT 1’de izleyici ile buluşacak. İşte Yürek Çıkmazı dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Cennetin Çocukları olarak ekrana gelmesi planlanan dizinin adı değiştirilerek Yürek Çıkmazı olarak yayınlandı. TRT 1’in yeni projeleri arasında yer alan dizinin ilk fragmanı ekrana geldi. TRT 1’in dizileri izleyiciler tarafından araştırmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden çok konuşulan Yürek Çıkmazı dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekiyor. İşte Yürek Çıkmazı dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

YÜREK ÇIKMAZI FRAGMANI YAYINLANDI

TRT 1 yapımları oldukça beğenirken 2 sezon ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin final yapması ile ekranlara yeni dizinin geleceğini açıkladı. Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yerine Yürek Çıkmazı dizisi geliyor. “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” sloganı ile etkileyici bir giriş yapan Yürek Çıkmazı, ilk tanıtımı ekranlara geldi.

Yürek Çıkması ilk fragman

KONUSU KADINA ŞİDDET

İlk tanıtım fragmanı ekrana gelen Yürek Çıkmazı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı.Tanıtımda geçen bazı cümleler dizi hakkındaki detayları da paylaşıyor. “Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet’in hikayesi gibi… Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!” cümleleri izleyicilerin dikkatini çekti.

Kadına şiddet konusunu işleyecek olan Yürek Çıkmazı dizisi yürek burkan bir kadının hikayesini ekrana getiriyor. Gündemde yer alan en temel konulardan biri kadına şiddet olurken Yürek Çıkmazı dizisi de bu tema ile ekrana gelecek. Kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın eşine ve çocuklarına uyguladığı şiddet ekranlara taşınıyor.

Yürek Çıkmazı Oyuncuları

YÜREK ÇIKMAZI OYUNCULARI KİMLER?

TRT 1 yeni yapımları ile çok konuşulmaya devam ediyor. Birbirinden güzel yapımları izleyici ile buluştururken bu kez de kadına şiddet konusunu tema alan Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara taşıyor. Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çeken yürek çıkması cast çalışmalarını tamamladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta,Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi isimler yer alıyor.Dizinin yönetmenliğini Serdar gözelekli yaparken, senaryoyu ise Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu