EKONOMİ

Bitcoin’de kaçan tren geri döndü! Uzmanlar alım fırsatı için o tarihi işaret etti

Kripto para piyasasını takip eden yatırımcılar için Bitcoin’den yeni bir haber geldi. Peki Bitcoin son durumları neler? Tüm detaylar haberimizde.

Kripto para piyasasına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar yatırım yapmadan önce internet üzerinden son durumları araştırıyor. Hareketlilik hız kesmeden devam ederken Bitcoin cephesinde son gelişmeler neler? Yatırım yapmak için doğru zaman mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

Kripto para piyasasının son olarak 1 milyon dolar değerinde olduğu biliniyor. Bitcoin ise son olarak 22 bin dolar üzerinde hacimle işlem görüyor. Bu düşüşler kripto para yatırımı yapacak vatandaşlar için bir fırsat olarak doğuyor. Bitcoin birkaç zamandır hareketli olarak devam ediyor ve yatırımcı vatandaş için de fırsatlı bir döneme girildiği açıklanıyor. Kripto para piyasası ile ilgili uzman isimler 2013 senesinden itibaren Bitcoin’in fiyat hareketlerinde bir döngü olduğunu belirtti.

Bitcoin Piyasasındaki Hareketlilik

 Yatırımcı vatandaş için al, tut ve sat modelinin fırsatlı bir zaman olduğu belirtiliyor. Uzmanların açıklamalarına göre yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için Bitcoin’in son dönemlerdeki düşüş hareketi önem teşkil ediyor. Kripto para uzmanı Ali Martinez ise Bitcoin fiyatının 1.63 milyon ve 910 binden fazla satın alınan BTC fiyatının 23 bin 50 dolar ve 23 bin 730 dolar arasında işlem gördüğünü, bu sebeple kazanmak isteyen vatandaşlar için 20 bin 700 dolar ve 19 bin 300 dolara kadar düşmesi tahmin ediliyor. Bitcoin bir gün içinde 2.25 düşüş yaşadı ve 21 bin 971 dolardan işlem gördü. Son bir hafta içinde ve son bir ay içinde de 7.30 ve 3.45 oranlarda düşüş yaşandı. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu