SPOR

Dünya Kupası’na veda eden ikinci ülke belli oldu! Kanadalıların gözleri yaşlı

2022 Dünya Kupası maçları hız kesmeden devam ediyor. F grubu ikinci maçında Hırvatistan Kanada ile karşı karşıya geldi. Dünya Kupası ikinci elenen takım belli oldu. İşte tüm detaylar…

Bu yıl Katar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen 2022 Dünya Kupası maçları kaldığı yerden devam ediyor. F grubu ikinci maçları Kanada ile Hırvatistan karşılaşması ile tamamlandı. Hırvatistan Kanada’yı 4-1 mağlup ederek Dünya Kupası’na veda eden takım oldu. İşte tüm detaylar…

KANADALILAR ÜZGÜN

Kuzey Amerika ülkesi Kanada Dünya Kupası maçlarına veda eden iki takım oldu. Katar’da gerçekleşen maçlar kapsamında F Grubu’nda yer alan Hırvatistan ve Kanada karşı karşıya geldi. Gerçekleşen zorlu mücadele kapsamında Hırvatistan Kanada’yı 4-1 mağlup etti. Tamamlanan 2 maçtan puan alamayan Kanada turnuvaya veda eden takım olarak taraftarını üzdü.

Kanada Elendi

BELÇİKA’DAN PUAN ALAMADI

Grup mücadelesi kapsamında ilk maçında Belçika ile karşılaşan Kanada Belçika’dan puan alamadı. Mücadelenin kazananı ise Fenerbahçe’nin santraforu Michy Batshuayi’nin attığı tek gol ile Belçika oldu.

Kanada Hırvatistan Maçı

HIRVATİSTANLILARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

İkinci maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelen Kanada 4-1 maçı kaybetti. Kanadalı ekibin Maç boyunca attığı tek golü ise Alphonso Davies’e ait.

1986 yılında oynanan Dünya Kupası maçından bu yana ilk kez turnuvada böyle bir mağlubiyet elde eden Kanada Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’na veda eden iki takım olarak taraftarlarını mutsuz etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu