GÜNDEM

Ciğerlerimiz yanıyor! İstanbul Aydos alev aldı! Olay hakkında inceleme başlatıldı

İstanbul’da gece saatlerinde gelen haber itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. İstanbul Pendik Aydos ormanında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken alevler kısa sürede söndürüldü.

Pendik’te yaşanan olay itfaiye ekiplerine intikal etmesi ile ekipler harekete geçti. Gece saatlerinde Aydos ormanında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

AYDOS YANIYOR

Pendik, Yakacık’ta Aydos ormanında gece 00.15’te çıkan yangın itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Nedeni henüz belirnemeyen yangın herkeste panik yaratırken Ataşehir ,Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Kartal Yakacık, Dudullu, Sancaktepe, Ümraniye, Tuzla, Orhanlı, Üsküdar, Erenköy ve Bakkalköy itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.

Aydos yangın

Polis olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken ormana yakın noktalarda oturan kişiler de korku ve panik yaşadı. 1 saat süren çalışmalar sonrasında yangın kontrol altına alınırken polis ekipleri yangın hakkında inceleme başlattı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesi ile birlikte vatandaşlar derin bir oh çekti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu