MAGAZİN

Banu Alkan’dan bomba bebek açıklaması: ‘Ünlü bir şarkıcı…’

Türk sinemasında ‘Afrodit’ lakabıyla tanınan Banu Alkan, YouTube’da yayınlanan ‘Dünya Güzellerim Masada’ adlı programda herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Müzik piyasasının çok acımasız olduğunu söyleyen ünlü isim, kendisini üzen bir olaydan bahsetti.

Yeşilçam yıldızı Banu Alkan, cesur mesajları ve açıklamalarıyla sürekli gündeme geliyor. Türk sinemasının Afrodit’i olarak tanınan Banu Alkan zaman zaman verdiği mesajlarla ve paylaşımlarıyla karşımıza çıkıyor.

Banu Alkan ile Safiye Soyman, son olarak “Dünya Güzellerim Masada” adlı proramda sektörde yaşadıkları tatsız olayları anlattılar. “Bu piyasadaki ilk hayal kırıklığınızı hatırlıyor musunuz?” şeklinde gelen bir soruyu yanıtlayan Safiye Soyman, “Hatırlarlar! Mutlaka olmuştur çünkü bu piyasa acımasız” şeklinde konuştu. 

Banu Alkan'dan bomba bebek açıklaması

Soyman, “Ben bu kurtlar sofrasında onlarla sürekli mücadele ettim. Var aslında ama söylemek istemiyorum. Bende özel kalsın. Ekmekleriyle oynama gibi değil bu. Özel hayatımda mutlaka oldu. Piyasada bu tarz insanlarla hiç karşılaşmadım” dedikten sonra Banu Alkan söz aldı ve “Benimle hala uğraşanlar var” şeklinde ifadeler kullanarak şöyle bir yorum yaptı:

“Bugün çocuk sahibi olamamamın sebebi ünlü bir şarkıcı. Rahmetli annem yarı yarıya Türkçesiyle ‘Kızım bebek istiyorum’ diye konuşurdu. Ben de ‘Tamam anneciğim’ diye yanıt verirdim. Karar verdim dedikten sonra devreye birisi girdi ve bebeğim de maalesef olamadı. Ben Allah’a inanırım. O bebeğin mutlak şartlarda gazabına uğrayacaklardır. Ben adalete çok inanıyorum.”

Banu Alkan'dan bomba bebek açıklaması

Safiye Soyman bu anıya “Çocuk onun için mi yapmadın?” cevap verirken Banu Alkan, “O gün bizi ayırdılar” dedi.

Banu Alkan’ın programda yaptığı itirafta bahsetmiş olduğu ünlü şarkıcının kim olduğunu merak eden izleyiciler konuyu araştırmaya başladılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu