MAGAZİN

‘Deprem fırsatçılığı’ iddiası Süperstar Ajda Pekkan’ı çileden çıkardı!

Süperstar Ajda Pekkan, basında yer alan “deprem fırsatçılığı” iddiaları hakkında yasal işlem başlatacağını söyledi.

Süperstar Ajda Pekkan, basında yer alan ‘deprem fırsatçılığı’ iddialarına yasal işlem başlatmayı planlıyor.

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Bahçeköy’de ikamet eden süperstar Ajda Pekkan, 6 yatak odalı ve havuzlu ultra lüks villasıyla gündemde. Evi 2020 yılında satışa çıkaran sanatçının konağının da Galatasaraylı futbolcu Icardi hayranı olduğu söyleniyor.

İstanbul’un Sarıyer ilçesi, bilindiği üzere İstanbulluların gözdesi çünkü diğer ilçelere göre daha az risk oluşturuyor.. Evini fahiş fiyata satışa çıkarmak için depremi fırsat olarak değerlendirdiği haberi, süperstarı oldukça fazla üzdü.

'Deprem fırsatçısı' iddiası Süperstar Ajda Pekkan'ı çileden çıkardı

AJDA PEKKAN’DAN ÇİRKİN İFTİRALARA CEVAP

Depremin ardından AHBAP derneği aracılığıyla depremzedelere 1 milyon TL bağışta bulunan Ajda Pekkan, medyada paylaşılan iddialara ilişkin Magazinsortie.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Olcay Ünal Sert’e konuştu.

Ajda Pekkan, hakkında çıkarılan iddialara ilişkin yaptığı açıklamasında, “Ne demek deprem fırsatçı davrandı? Bu çok çirkin bir haber. Ben bu ülkeye 60 yıldır vergi ödedim. Depremden sonra 1 milyon TL bağışta bulunduk. Adımı karalamak için bu mesajları getiren herkes hakkında yasal işlem başlatacağım” dedi. Ünlü şarkıcının aslında Sarıyer’de olan evini satmaktan vazgeçtiği, sadece kiraya vermeyi düşündüğü öğrenildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu