GÜNDEM

Emekli maaşım düşük diye üzülmeyin! Seçim öncesi son atak geldi: Emekli maaşı tabanı bu miktar olacak!

Son dakika haberine göre, emekli olan milyonlarca kişi sevinçle dolacak çünkü emekli maaşlarına ek zam yapılacak. Bu zam ile birlikte, Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklilerinin kök maaşı 7000 TL olacak.

Emekli maaşlarına ek zam beklentisi giderek artarken, emeklilerin geçim sıkıntısıyla boğuşması da devam ediyor. Sosyal medya üzerinden emeklilere destek verenler, hükümetin bir an önce maaşlara iyileştirme yapmasını istiyor. Son dakika haberi ise emeklilere ara zam müjdesi verildiği yönünde. 

EMEKLİYE EK ZAM 2023 SON DAKİKA! SSK, BAĞ-KUR EMEKLİSİ KÖK MAAŞ 7000 TL OLUYOR

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılacak ek zam, emekli vatandaşların yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Artan enflasyon nedeniyle emeklilerin alım gücü her geçen gün düşerken, seçim öncesinde yeni bir maaş artışı talep ediliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 30 artış alan emekliler, bu yıl da benzer bir artış bekliyor. Son dakika haberine göre, emekli maaşlarına ara zam yapılacağı açıklandı ve çalışmalar başlatıldı. Bu zamın ne zaman gerçekleştirileceği henüz belirtilmese de, emeklilerin yüzünü güldüreceği kesin. Bu şekilde, emekli vatandaşlar geçim sıkıntısı ile boğuşmak zorunda kalmayacak ve alım güçleri korunacak.

konut

MİLYONLARCA EMEKLİ RAHAT NEFES ALACAK

Emekli vatandaşlar, artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Temel gıda ürünlerinin fiyatlarının her geçen gün yükselmesi, emeklileri maddi açıdan zor durumda bırakıyor. Bu nedenle, emekli maaşlarına yapılacak ek zam konusu sık sık gündeme geliyor. SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri de benzer bir durumda bulunuyor. Ancak son dakika haberi, milyonlarca emekli vatandaşı sevindirecek nitelikte. Emekli maaşlarına yapılacak ek zam haberi duyuruldu ve seçimler öncesinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, emekli maaşlarının tabanı da değişecek. Bu haber, emekli vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlayacak ve maddi açıdan daha iyi bir duruma gelmelerine yardımcı olacak.

EMEKLİYE KÖK MAAŞ ŞEYDE 7000 TL OLACAK

Yılbaşında gerçekleştirilen %30’luk zamın ardından dahi emeklilerin geçim sıkıntısı devam etti ve artan enflasyon sebebiyle alım güçleri giderek düştü. Bu nedenle emekli maaşlarına ek zam beklentisi arttı ve Başkent kulislerinde bu yönde haberler dolaşmaya başladı. Bu haberlere göre, kök maaşın 7.000 TL olacağı ve milyonlarca emekli vatandaşın bu habere umutla yaklaştığı ifade ediliyor.

SEÇİMDEN ÖNCE EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM GELECEK Mİ?

Milyonlarca emekli vatandaş, genel seçimler öncesinde emekli maaşlarına ek zam yapılıp yapılmayacağı konusunda merak içerisinde. Ankara kulislerinde yer alan bilgilere göre hükümet, seçimler öncesinde emekli maaşlarına ek zam yapılması için çalışmalar yürütüyor. Konuyla ilgili olarak AK Parti hükümeti tarafından bir çalışma grubu oluşturulduğu iddia ediliyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın zamanda ek zam haberi açıklaması bekleniyor. Öte yandan, daha önce kabul edilen EYT yasası ve ek gösterge düzenlemeleri de emeklileri umutlandırmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu