TREND HABERLER

Araba almak isteyenler sıraya girecek! Fiat’ın o modelinde 35 bin TL’lik indirim var: Piyasanın en ucuzu oldu!

Araba almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürecek haber Fiat’tan geldi. 35 bin liralık indirim haberi verildi! İşte detaylar…

Covid-19 döneminin ardından, vatandaşlar araba sahibi olmakta zorlanmaya başladı. Dövizin yükselmesi ve fiyatların önceki aya göre artması riski nedeniyle borç alarak araç edinen vatandaşlar da söz konusu. Sıfır araçlar yerine ikinci el araçların tercih edilmesi, ikinci el araba fiyatlarında artışa neden oldu. Uygun fiyata araç satan Fiat Egea, 35 bin liralık indirim haberini verdi.

fiat araba

Fiat Egea araçları, 1.4 fire, 1.3 multijet, 1.6 multijet motor ile vatandaşa sunuldu. Easy, Urban ve Lounge paketleriyle alıcılarını bekliyor.

Ülkemizin en uygun araçları arasında olan Fiat Egea, 1.4 fire easy ile en uygun 3 araç içinde yer almakta. Araçların genelinde 600-700 bin liralık fiyat görülmesi, bu otomobilleri vatandaşın tercih etmesine neden olmakta.

Fiat Egea, son dönemlerde ülkemizde oldukça fazla tercih edilmesine rağmen müşterilerine yeni bir fırsat sundu. Mart ayında yapılan satışlarda, en uygun fiyatlılarda dahi 35 bin liralık indirim görüldü.

Fiat Egea’nın 1.4 Fire, Easy paketi 427.900 bin lira yerine 392.900 bin liraya düşerken 1.3 multijet easy 598.900 liradan, 1.6 multijet otomatik 678.900 liradan satışa sunuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu