MAGAZİN

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal artık orada oynayacak! Yeni anlaşmayı imzaladı: Rekor teklif

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi olan Teşkilat’ın yeni bölümleri devam ederken başrol isimlerinden olan Deniz Baysal’dan yeni anlaşma haberi geldi. Zehra karakterine hayat veren Baysal’ın yeni imzası çok ses getirdi.

Teşkilat dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Pazar akşamları TRT1 ekranlarında olan Teşkilat dizisinin Zehra karakteri ise gösterdiği performans ile kendine hayra bıraktı. Deniz Baysal son dönemlerde en çok dikkat çeken isim haline gelirken yeni imzası için harekete geçildi.

Teşkilat’ın gözde isimlerinden olan Zehra’sı Deniz Baysal’dan uzun süredir reklamcıları peşinden koşturdu. Baysal, TRT’nin Teşkilat dizisinin 3. sezonu ekranlara gelirken gösterdiği performans ise beğenilmeye devam ediyor. Güzel oyuncuya birçok reklam film teklifleri gelirken uzun süredir üzerinde durulan otomobil markasıyla anlaşmaya gidildiği bilgisi verildi.

Deniz baysal reklam anlaşması

DENİZ BAYSAL BİYOGRAFİSİ

Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda eğitimini tamamlayan Deniz Baysal, Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi’nden mezun olarak diplomasını aldı. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesi’nde uluslararası ticaret okuyarak küçüklükten hayali olan oyunculuk üzerine adımlar attı. İlk olarak 2011 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde kendini göstererek büyük bir ivme kazandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu