TREND HABERLER

Bu market ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çekti! Bu fiyatlar sadece 5 gün geçerli

Tarım KrediDen akılalmaz indirim geldi. Ayçiçek yağındaki indirim ne zaman bitecek ?

14 MART 2023 TARİHİNİ KAÇIRMA!

Bir market yağ fiyatlarında dibi gördü. Haberi alan vatandaşlar ise ilk şoku atlattıktan sonra marketin yolunu tuttu. İndirimdeki yağlarda ise sınırlı stok bulunuyor. Peki hangi markette ay çiçek yağı fiyatları dipte? İşte detaylar….

 

Artan fiyatlara inat bir market Ayçiçek yağında öyle bir indirim yaptı ki duyan marketin yolunu tutuyor. 14 Mart 2023 tarihine kadar Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 5 litre Ayçiçek yağı indirimde. Elini çabuk tutan kazanıyor…

Vatandaşlar inirim haberlerini dikkatle takip ediyor. Nerde bir indirim var ise sürekli takip edenler için 5 litre Ayçiçek yağında dip fiyat başka hiçbir yerde yok. Bu market resmen çıldırdı. Zararına satışlar yapılıyor!

Ürünlerin kalitesi kadar fiyatları ile de adından söz ettiren Tarım Kredi Kooperatifi marketinden yeni bir indirim oluştu. 1 Mart ta başlayan indirim ise 14 mart a kadar devam edecek. Katalogda ise sadece Ayçiçek yağı yok. Bir çok üründe flaş indirimler bulunuyor.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ ÇILDIRDI

Tarım kredi kooperatifi marketleri her hafta yenilenen aktüel ürünleri ise vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. 1 mart ta yapılan kampanyaya göre bir çok kaem üründe indirim yapıldı. Bu indirimlerden en çok dikkat çeken ise kuşkusuz 5 litre ay çiçek yağı fiyatı oldu. 135 liraya satılan ay çiçek yağını görenler resmen gözlerine inanamadı. Aktüel indirimleri kaçırmamak ve her indirimden haberdar olmak için sitemizi takipte kalın…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu