TREND HABERLER

Bakliyatın en ucuzu ŞOK’ta! 1 kilosu 13,90 TL’ye düştü: Giden poşet poşet alıyor

Şok marketlerde Çarşamba gününe özel aktüel ürünler kampanyasında 22 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulacak tüm ürünleri aşağıdaki haftanın indirimleri kataloğunda inceleyebilirsiniz. Şokta hijyen ürünleri, mutfak eşyaları, bilgisayarlar, atıştırmalıklar gibi onlarca üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor. İşte Şok marketin kampanyasının detayları…

Şok marketlerinde Çarşamba gününe özel aktüel ürünler kampanyasında 22 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulan tüm ürünlerin haftanın indirimleri kataloğunda incelenmesi mümkün.

ŞOK MARKETLERDE 22 ŞUBAT 2023’TE ÇARŞAMBA GÜNÜ İNDİRİMLERİ!

Bugün itibariyle Şok Marketler’e özel aktüel ürünler kampanyası başlatıldı. 22 Şubat 2023 tarihine kadar çeşitli ürünlerde geçerli olan indirimleri haftanın indirimleri kataloğunda inceleyebilirsiniz. Şok Marketler’de hijyen ürünleri, mutfak eşyaları, bilgisayarlar, atıştırmalıklar gibi birçok ürünün indirimli fiyatları sizi bekliyor. Bu ürünleri satın alarak hayatınızı kolaylaştıracak ve tasarruf sağlayacaksınız. Ayrıca, bu kampanyadan yararlanmak için Şok Marketler’in herhangi bir mağazasına giderek, Şok Marketler’in çevrimiçi mağazasından alışveriş yapabilir veya Şok Marketler uygulamasını kullanarak indirimli ürünleri satın alabilirsiniz. Şok Marketler’de sizi bekleyen fırsatları kaçırmayın ve bu kampanyadan faydalanarak hayatınızı kolaylaştırın.

şok

şok

şok

ŞOK MARKET NEDİR?

Şok market, Türkiye merkezli bir perakende zinciri olan Şok Marketler Ticaret A.Ş.’nin işlettiği bir market zinciridir. Şok marketler genellikle küçük ölçekli, yakın mahalle veya semtlerde bulunan marketlerdir. Şok marketler, gıda ve temel ihtiyaç ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olmakla birlikte, müşterilerine uygun fiyatlar sunarak, uygun maliyetli alışveriş imkanı sağlamayı hedeflemektedir. Şok marketler, Türkiye’nin dört bir yanında çok sayıda şube ile faaliyet göstermektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu