MAGAZİN

Güzelliği dillere destan Eda Ece’den güzel haber! O isimle dünyaevine girecek: İşte düğün tarihi!

Eda Ece dünya evine giriyor. Anadolu Efes’te forma giyen milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girecek Eda Ece açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile haziran ayında evlenecek.

EDA ECE VE BUĞRAHAN TUNCER HAZİRAN AYINDA DÜNYA EVİNE GİRECEK! 

Kahramanmaraş’ta çok büyük depremlerden sonra yardım için seferber olanlar arasında Eda Ece de vardı. Güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda Türkiye Tek Yürek yayınına makyajsız katılımıyla gündeme gelmişti. Bir süredir söylentilere konu olan Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile haziran ayında evleneceği haberi çıktı. Eda Ece, Anadolu Efes’te oynayan milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 8 Haziran’da evlenecek. 

eda ece

HAZİRAN AYINDA EVLENİYORLAR!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, daha önce yaptığı açıklamada, “Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim.” diye konuşmuştu. Türkiye Tek Yürek yayınına makyajsız katılmasıyla büyük ses getiren Eda Ece’nin, Haziran ayında milli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleneceği haberi büyük bir heyecanla karşılandı. Kahramanmaraş depremzedelerinin için uzun süredir yardım faaliyetlerinde bulunan Eda Ece, bu özel gününü bekliyor. Çiftin bu haberiyle, tüm Türkiye’de büyük bir sevinç yaşandı.

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece, Türk televizyon ve sinema oyuncusudur. 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da doğan Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek öğrenimini tamamladı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Sanat Tarihi dersleri alarak bir süre galeride çalıştı.

Okul yıllarında tiyatro kulübüne üye olan Eda Ece, burada sahneye çıkarak tiyatro deneyimi kazandı. Tiyatro sahnesinde izleyenlerden biri olan menajer Tümay Özokur, onun yeteneğini fark ederek televizyon dünyasına adım atmasını sağladı.

2011-2014 yılları arasında yayınlanan “Pis Yedili” adlı gençlik dizisinde Cimbom karakterini canlandıran Eda Ece, Ayşegül Aldinç, Turan Özdemir, Asuman Dabak, İlkay Akdağlı, Hazal Şenel, Melis Babadağ, Burak Alkaş ve Halil Babür gibi birçok ünlü oyuncu ile birlikte çalıştı. Dizideki başarılı performansı sayesinde daha birçok projede yer alarak kendini gösterdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu