KAMU

İş arayanlar hemen baksın! KPSS şartsız Kızılay personel alımı başlıyor: İşte şartlar!

Son dakika: Kızılay KPSS’siz yeni personel alım ilanları yayımlandı. Türk Kızılay’ının iş ilanları ile ilgili detaylar haberimizde. İşte ilanlar ve başvuru detayları…

Kızılay bünyesinde İlköğretim mezunu adaylar arasından farklı kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı ve başvuru şartları içerisinde KPSS şartı aranmayacağı duyurulmuştur. 

KIZILAY’DAN PERSONEL ALIMI İÇİN KPSS ŞARTI ARANMIYOR 

Kızılay, İlköğretim mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı yapmak üzere son dakika duyurusu gerçekleştirdi. Kızılay’ın yayımladığı ilanlarda, başvuru şartları arasında KPSS şartı aranmadığı görüldü. 

kızılay

İŞTE ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR!

Satın Alma Uzmanı için başvuru şartları arasında; ithalat-ihracat alanında deneyimli olmak, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak, tercihen ihaleler konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmak, konfeksiyon, kumaş vb. alanlarda ileri düzey tecrübeli olmak, satın alma alanında en az 5 yıllık deneyim sahibi olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, MS Office ve Office 365 programlarına hakim, SAP (MM) modülü kullanım bilgisine sahip, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, seyahat engeli bulunmayan kişiler aranmaktadır. Kalite Kontrol Formeni başvurusu için ise; çadır üretim hattı kontrol tecrübesi bulunan, en az lise mezunu, ölçü aletlerini kullanabilen (kumpas, mikrometre vb), teknik resim okuma ve tolerans bilgisi olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, üretim hatlarında ürün kontrollerini gerçekleştirmek, kontrol sonuçlarını üstlerine raporlamak, dikkatli ve çalışkan, SRC2-SRC4 ve tercihen E sınıfı ehliyeti olan kişiler aranmaktadır. Kalite Kontrol Ustası için ise; çadır üretim hattı kontrol tecrübesi bulunan, en az ilköğretim mezunu, ölçü aletlerini kullanabilen (kumpas, mikrometre vb), teknik resim bilgisi olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, üretim hatlarında ürün kontrollerini gerçekleştirmek, kontrol sonuçlarını üstlerine raporlamak, dikkatli ve çalışkan, SRC2-SRC4 ve tercihen E sınıfı ehliyeti olan, üretim tecrübesi bulunan kişiler aranmaktadır. Kıdemli Medya İletişim Uzmanı adayları ise; lisans mezunu (İletişim Fakültesi, Uluslararası İlişkiler vb.), tercihen İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Radyo Televizyon Bölümlerinde Yüksek Lisans diplomasına sahip, tercihen medya iletişimi alanında deneyimli, yazılı ve sözlü ifade etmede yeteneği güçlü, İyi derecede İngilizce bilen (okuma, yazma)

Tüm ilanlara https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs adresinden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY NEDİR?

Kızılay, Türkiye’de ve dünyada insani yardım faaliyetleri yürüten ve özellikle kan bağışı konusunda önemli bir rolü olan bir kuruluştur. Kızılay’ın amacı, insanların ihtiyaç duydukları acil yardım ve insani hizmetlere erişimini kolaylaştırmaktır.

Türk Kızılayı, 1868 yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul kentinde kurulmuştur. Türk Kızılayı, 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla birlikte devlet destekli bir kuruluş haline gelmiştir. Kızılay, savaş, doğal afetler, salgın hastalıklar ve diğer insani krizler sırasında müdahale etmek ve insani yardım sağlamak için faaliyet göstermektedir.

Kızılay’ın en bilinen faaliyetlerinden biri, kan bağışı kampanyalarıdır. Kızılay, Türkiye’deki kan ihtiyacını karşılamak için yıl boyunca kan bağışı kampanyaları düzenlemektedir. Kızılay ayrıca, gönüllüler aracılığıyla dünya genelinde acil yardım faaliyetleri yürütmektedir.

Kızılay, ayrıca, sağlık hizmetlerinin sunulmasına da yardımcı olmaktadır. Kızılay, Türkiye’nin birçok yerinde sağlık merkezleri ve hastaneler işletmektedir. Kızılay ayrıca, eğitim, barınma ve gıda yardımı gibi diğer sosyal hizmetler de sunmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu