KAMU

Aile Bakanlığı 17 ilde ilan açtı! Bu illerde yaşayanlar hemen başvursun! ASHB TYP ile personel alacak: Maaş detayı bayram ettirecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni bir müjde geldi. Birçok farklı şehirde personel alımı yapılıyor. Peki şartlar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden gelen bilgilere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 1239 personel alımı yapılacak. Peki şartlar ne olacak? Hangi şehirlerde alım yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 1239 personel alımı yapılacak. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. Bakanlık bünyesine Afet Deprem pozisyonu için personel alımları 17 farklı şehir için yapılacak. Personeller Sivas, Kayseri, Niğde, Burdur, Kastamonu, İzmir, Çorum, Eskişehir, Kütahya, Tunceli, Yozgat, Kocaeli, Konya, Ardahan, Antalya, Bursa ve Bingöl illeri için yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı alımlarının kontenjan dağılımı şu şekilde belirlendi; 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Kayseri Melikgazi 402, Niğde Merkez 50, Burdur Merkez 45, Kastamonu Merkez 35, İzmir Konak 25, Çorum Merkez 35 kişilik alım yapılacak. Son başvuru tarihi 22 Şubat tarihi olan başvurular ise Eskişehir Odunpazarı 25, Kütahya merkez 35 kişi; 23 Şubat tarihinde son bulan Tunceli Merkez 45, 24 Şubat tarihinde son bulan Yozgat Sorgun 10, Yozgat Merkez 15, Kocaeli 60, Konya Meram 172, Ardahan Merkez 30, Antalya Kepez 95, Bursa Osmangazi 55; 25 Şubat tarihinde son bulan Bingöl Merkez 60 kişi olarak belirlendi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu