MAGAZİN

İbrahim Tatlıses kızından sonra harekete geçti: Ücretsiz açtığını duyurdu!

İbrahim tatlıses’in kızı Dilan çıtak’ sonra kendiside depremzedeler için evlerini açtı, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay’ın çağrısı sonrası, detaylar için…

Yüzyılın felaketi olarak anılacak olan 10 ilimizi etkileyen asrın acı depreminden sonra 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Evim Evim Olsun kampanyasıyla hayırseverlerin depremzedelere ücretsiz veya uygun koşullarda ev kiralamasına olanak tanıdığını söyledi.

 Oktay yaptığı açıklamada şunları söyledi: Depremzedelerden ev kiralayan aileler Evim yuvan olsun internet sitesi üzerinden güvenle başvuru yapabilirler.

oktay fuat

İbrahim Tatlıses : Şimdi yaraları sarma zamanı. Lütfen mümkünse açın.

 Bodrum’da beş daireyi depremzedelere açtı.

tatlıses

İbrahim Tatlıses kimdir

 1 Ocak 1952, Şanlıurfa) ya da asıl adıyla İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş insanı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve bu sene 20. yılı olan İbo Show’da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu’da da tanınmaktadır.

Türkiye’de lakabı İmparator’dur.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses’in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu