KAMU

İş arayana Türk Kızılay’ından fırsat geldi! KPSS şartsız memur alım ilanı açıldı! Acele edin son güne kalmayın

İş arayan insanlar için bir müjde de Kızılay’dan geldi. Peki Kızılay personel alım şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar internet üzerinden iş ilanları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı da Kızılay tarafından bildirildi. Peki Kızılay personel şartları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIMI

Kızılay tarafından yayımlanan iş ilanına göre 9 Şubat tarihinde başvuruların başlayacağı personel alımı ile ilgili KPSS şartı aranmayacak. Kızılay personel alımı için aranan şartlar şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olunmamak, görevini yapmaya engel olacak bir sağlık probleminin olmaması, adli sicil kaydının temiz olması ve erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması istendi. Başvuru sürecinin 2 ay içinde tamamlanması gerekiyor. İş ilanı için başvurular internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvuruların yapılacağı internet sitesi https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx olarak belirtildi. Aynı zamanda pozisyonlara göre başvuru şartları şu şekilde;

Türk Kızılayı Personel Alımı

-Satın Alma Uzman Yardımcısı: Üniversite ilgili bölümlerinden mezun olmak, MS Office ve SAP programları kullanabilmek, sağlık sektöründe en az 1 sene deneyim olması, analitik düşünme ve araştırma yeteneği yüksek, Konya’da ikamet eden veya edebilecek olunması gerekiyor.

-İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı: Üniversite ilgili bölümlerinden mezun olunması, insan kaynakları alanında en az 2 sene deneyim olması, İş Kanunu, SGK, İş Sağlığı ve Güvenliği kanunlarını bilen, branş ile ilgili araştırma yapan ve yenilikçi, sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, sonuç odaklı, MS Office programlarını kullanmayı bilen, Konya’da ikamet eden ya da edebilecek kişiler alınacak. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu