MAGAZİN

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyordu! Ünlü oyuncu kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu! Şimdi de o virüsle mücadele ediyor

İkinci çocuğuna hamile olan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korkuttu. Bütün yıl hastalıklarla mücadele eden güzel oyuncu şimdi de Influenza salgınına yakalandığını duyurdu.

2019 senesinde oyuncu Ali Altay’la dünya evine giren ve ilk çocukları Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, şimdi 2. çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Bu yılı hep hastalıkla geçiren ve 2 defa koronavirüs olan Kaya, şimdi de ınfluenza olduğunu açıkladı.

GEÇİRMEDİĞİ VİRÜS KALMADI!

Sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, “Artık dalga geçeceksiniz diye bir şey demiyorum da influenza olduk biz. Buna ben de güldüm ama azcık. Bütün virüsler olduğuna göre Süreyya antikorlanmıştır. Ben de lohusalığı rahat geçiririm diyorum. Yani öyle umuyorum. Öyle olması adaletli olur” sözleriyle hastalığını duyurdu.

 hazal kaya

Leyla ismini verecekleri kızını kucağına almak için gün sayan Kaya’ya takipçilerinden binlerce geçmiş olsun mesajı geldi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu