EKONOMİ

Akaryakıt fiyatlarında bir müjde daha! Petrol Ofis’den öyle böyle bir kampanya gelmedi! Akaryakıt fiyatları resmen değişti

Akaryakıt fiyatları düşmeye devam ederken Petrol Ofis tarafından yeni kampanya duyurusu geldi. Sürücülerin sevinçleri devam ederken PO üzerinden 75 TL parafpuan kazanmak oldukça kolay. Akaryakıt fiyatları daha fa uyguna gelsin isteyenlerin ilgi odağı olduğu bu kampanya son günü 31 Aralık 2022 olurken sürücüler harekete geçti. PO kampanyası nedir, şartlar nelerdir? Güncel akaryakıt fiyatları haberimizde

Akaryakıta gelen üst üste indirimler sürücülerin yüzünü güldürürken yeni kampanya haberi herkesi harekete geçirdi. PO tarafından başlatılan kampanya da 75 TL puan verileceği açıklandı. 16 Kasım ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında devam eden PO kampanyasında tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişler için 75 TL Parafpara fırsatı sunuldu. Kampanyaya katılmak oldukça kolay olurken Paraf mobil üzerinden ”Hemen katıl” butonuna basmak yeterli olacaktır. Aynı zamanda cep telefonları üzerinde de PO yazıp 3404’e kısa mesaj göndermek gerektiği belirtildi.

AKARYAKIT VE OTOGAZ İNDİRİMİ

Kampanya için katılım sağlayanlara ertesi gün kazanım fırsatı veriliyor. Karta yüklenecek olan tutarlar 31 Ocak 2023 tarihine kadar Paraf üyesi PO istasyonlarından yakıt alışverişleri için kullanılabileceği belirtildi. Kampanyanın müşteri bazında olup bir müşteri toplamda bu kampanyada 75 TL Parafpara kazanabilir.

Öde-Geç ile yapılacak olan kampanyaya dahil olmadığı ifade edilirken aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olur.

Türktelekom dışında farklı operatörler üzerinden SMS ile katılım sağlamak mümkün değildir.

18 yaşından büyük olmak kampanyanın ilk şartıdır.

Kampanya kaydı iptal olduktan sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.

petrol ofis kampanyası

AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara

Motorin: 21.27 TL

Benzin: 17.63 TL

LPG: 10.79 TL

İstanbul

Motorin: 21.12 TL

Benzin: 17.43 TL

LPG: 10.83 TL

İzmir

Motorin: 21.35 TL

Benzin: 17.61 TL

LPG: 10.54 TL 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu