EKONOMİ

Milyonların beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi! Asgari ücret ve EYT’de son dakika gelişmesi! Bu kadarını kimse tahmin etmemişti

EYT ve asgari ücret gelişmelerini yakından takip edenler bugün yapılacak Kabine Toplantısı’na odaklanmış durumda. Toplantının ardından açıklama yapacak Cumhurbaşkanı’nın vereceği haberler şimdiden merak ediliyor.

Bugün Beştepe’de Kabine Toplantısı yapılacak. Toplantıda EYT düzenlemesi ile asgari ücret zammı masaya yatırılırken, son gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

EYT’DE GELİNEN SON NOKTA

EYT’deki son durumu konuşmak için Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bir araya gelecek. Beştepe’de yapılacak toplantıda EYT düzenlemesiyle ilgili son gelişmeler de konuşulacak.

 12 aralık kabine toplantısı

ASGARİ ÜCRET DE MASADA

Kabine toplantısında masaya yatırılması beklenen bir diğer konu da asgari ücret zammı olacak. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in bilgi vereceği tahmin ediliyor.

Ayrıca ekonomide yaşanan son gelişmeler, yurt içi ile yurt dışındaki terör ile mücadele operasyonları da kabinede ele alınacak konular arasında.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu