MAGAZİN

Afra Saraçoğlu’nun bornozlu paylaşımı sosyal medyayı salladı! Göğüs dekoltesine ilk yorum sevgilisinden geldi

Reyting listelerinin en üst sırasında yer alan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Bornozlu derin göğüs dekolteli paylaşımını sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncunun fotoğrafına ilk yorumda sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi. İşte Afra Saraçoğlu’nun o paylaşımları…

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu öyle bir paylaşım yaptı ki yer yerinden oynadı.Bornozlu fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncuya ilk yorumda sevgilisinden geldi. İşte Afra Saraçoğlu’nun o paylaşımları…

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Son dönemlerde gündemde sık sık yer alan Afra Saraçoğlu hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla tüm gözleri üzerinde topluyor. Dizide Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, cesur pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bornozlu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni alan Afra Saraçoğlu’na ilk yorumda sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan geldi.

Afra Saraçoğlu Bornozlu

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu’nun bornozlu paylaşımına alev emojisi ile yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde minisiyle verdiği pozuyla da uzun süre gündemde yer alan Afra Saraçoğlu adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle adını tüm Türkiye’ye duyuran güzel oyuncu Yalı Çapkını dizisiyle de ortalığı yıkıp geçiyor. Sosyal medya hesabı Instagram’da 5 buçuk milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu