MAGAZİN

Prenses olarak katıldığı ilk davette göz doldurdu! Kate Middleton kayınvalidesi Diana’nın emanetini de unutmadı

Geçtiğimiz aylarda Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü üzerine büyük oğlu Kral III. Charles tahtın yeni sahibi oldu. Düşes ünvanı bulunan Kate Middleton ilk kez ‘Galler Prensesi’ olarak bir etkinlikte boy gösterdi. Güzelliği ile göz dolduran Middleton herkesi kendisine hayran bıraktı.

70 yıllık bir asrın sonuna gelirken İngiliz Kraliyet ailesinde yeni dönem başladı. 96 yaşında hayata gözlerini kapatan İngiltere Kraliçe’si II. Elizabeth 8 Eylül 2022 tarihinde 6 buçuk saat süren tören ile uğurlandı. İngiltere’de en uzun süre tahtta kalan hükümdar olan Elizabeth’in ardından tahta Kral III. Charles geçti. Prenses unvanı ile ilk kez davete katılan Kate Middleton, kayınvalidesi Diana’nın anısını da unutmadı.

PRENSES OLARAK İLK DAVET

‘Galler Düşesi’ unvanı bulunan Kate Middleton, ilk kez prenses olarak bir etkinlikte boy gösterdi. Resmi bir etkinlikte yer alan güzel prenses Buckingham Sarayı’nda düzenlenen etkinlik kapsamında Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa’yı karşıladı. İlk kez bir davette taç takan Kate Middleton’ın kıyafetleri ise Jenny Packham’a ait. Resmi törenlerde ilk tercihi Packham olan Middleton, kıyafetiyle de çok şık görünüyor.

Kate Middleton ilk resmi tören

Galler Prensesinin davette taktığı taç ise kayınvalidesi Diana’nın favorisi oldu. Cambridge Aşıklarının Düğümlü (Lover’s Knot)Tacının yanı sıra Diana’ya ait olan küpe tercihi de çok konuşuldu. Hem güzelliğiyle hem de görüntüsüyle çok beğenilen Middleton, ilk davetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

prenses olarak ilk kez görüntülendi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu