MAGAZİN

Aşk iddialarının odak ismi Sinan Akçıl’dan şok karar! Her an evlenebilirim

Geçtiğimiz aylarda Burcu Kıratlı ile 2. kez ev boşanan Sinan Akçıl, uzun süre magazin gündeminde yer aldı. Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Sinan Akçıl’ın yeniden evlenebilirim sözleri herkesi şaşırttı.

Aleyna Kalaycıoğlu ile iki aydır aşk yaşayan Sinan Akçıl, yeniden evlenmek istediğini belirtti. Geçtiğimiz Mayıs ayında Burcu Kıratlı ile evliliğini ikinci kez sonlandıran ünlü sanatçı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir radyo programında samimi açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl evlilik düşündüğünü belirtti.

HER AN EVLENEBİLİRİM

Tekrardan evlilik düşündüğünü belirten Sinan Akçıl, evliliğin beynindeki özgürlüğü öldürdüğünü ifade etti. Bu sözlerini başka bir kadınla flört etmek adına söylemediğinin altını çizen Akçıl, sadece diken üzerinde yürüyormuş hissi olduğunu aktardı. Bu durumun kendisini iki arada bir derede bıraktığımı dile getiren Sinan Akçıl, daha zamanı var mıydı diye düşündü anların olduğunu vurguladı. Sinan Akçıl, evliliğin kendisinde travma yaratmadığını belirterek yeniden evlilik düşüncesinin olduğunu aktardı. Sinan Akçıl, “Evlilik bende travma yaratmadı. Yine her an evlenebilirim, hiç öyle bir korkum yok.” şeklinde konuştu.

sinan akçıl aleyna kalaycıoğlu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu