GÜNDEM

Öğretmenler gününe özel resimli mesajlar! Öğretmenlere duygu dolu sözler! 24 Kasım Öğretmenler Günü ait resimler

24 Kasım Öğretmenler Gününe saatler kala birçok kişi öğretmen tanıdıklarına mesaj arayışına başladı. Kutsal mesleklerden olan öğretmenlik için bu özel gün tanımlanırken en güzel, duygusal, resimli mesajlar internet üzerinden araştırılmaya başlandı. İşte, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel mesajlar haberimizde

Öğretmenler gübü için geri sayım başlarken anlamlı güne özel mesajlar da araştırılmaya başlandı. Öğretmenler için güzel paylaşımda bulunmak isteyenler resimli ve duygusal mesaj ve sözler en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Öğretmenler Gününe özel anlamlı, duygusal, resimli güzel mesajları siz değerli okurlarımız için derledik.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

İnsan ağaç dikmeyince meyve vermesini bekleyemez. Her yıl yeni yeni ağaçlar diken sevgili öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

Bize büyük hayaller kurmak için tüm nedenleri ve bunu başarmak için tüm kaynakları verdiniz. Sen hayatımızda bir nimettin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Bir öğretmeni unutulmaz yapan şey öğrencisinin yüreğine dokunmasıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretenler günü mesajları

Size huzur ve mutluluk diliyorum, harika bir öğretmensiniz ve bu hayatta her zaman en iyisini hak ediyorsunuz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Bizlere göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Dünyanın en iyi öğretmeninin öğretmenler gününü kutlar, güzel yarınlarda öğrettiklerinizin izinde buluşmayı dilerim. İyi ki varsınız.

24 Kasım mesajları

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Olabileceğim her şey olmama yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizin sayenizde geleceğimin parlak olacağını görebiliyorum, Her şeyden önce bana ışığınızı yaymayı öğrettiniz için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler günü resimli mesajlar

Ulu Önder Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu