MAGAZİN

Tayt çıkışıyla eleştirilen Nükhet Duru’dan isyankar sözler: ‘Nerede kaldı fikir özgürlüğü!’

Nükhet Duru, geçtiğimiz haftalarda tayt çıkışı yapmış ve sarf ettiği sözler nedeniyle de eleştirilmişti. Günlerce magazin gündemini meşgul eden sözlerinden dolayı eleştiri oklarının çevrildiği Nükhet Duru, söylediklerinin arkasında durduğunu vurgulayarak çok konuşulacak bazı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda kadınların giydikleri taytları eleştiren ve sarf ettiği sözler nedeniyle gündem yaratan Nükhet Duru, bu güne kadar hakkında yapılan tüm eleştirilere yanıt verdi.

Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu TV 100 kanalında yayınlanan “Uykusuzlar Kulübü”ne konuk olarak katılan Nükhet Duru, “Bu sözleri erkekler için mi söyledin, kadınlar için mi?” sorusuna o sözleri kadınlarla ilgili söylediğini belirterek bu konuda kendisinin herhangi bir kanaat önderi olmadığını ifade etti. Yoldan geçtiği sırada bir anda çıkıp tayt giyilmesin diye bir ifadede bulunmadığını hatırlatan ünlü şarkıcı katıldığı bir defilenin ardından kendisine sorulan ‘!En sevmediğiniz kılık nedir?’ sorusuna tayt cevabını verdiğini aktardı.

Nükhet Duru'dan isyankar sözler

Duru, açıklamalarına şöyle devam etti:

“En sevdiğim kostüm tayt. Her şeyin bir adabı olduğu gibi giyinmenin de yeri ve zamanı var. Sokakta hiç şık durmuyorlar. Altına sadece spor ayakkabı giyerler. ‘Bu nedir?’ diyorsun. Ben beğenmek zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?”

Nükhet Duru, “Lütfen bırakın bu taytları.. Tunikle giymek güzel ama aksi takdirde çorapla sokakta dolaşan bir sürü kadın görmek zorunda kalıyoruz. Hoş bir görüntü değil” diye konuşmuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu