MAGAZİN

‘Anlamı var’ demişti! Kıvanç Tatlıtuğ’un elindeki gül dövmesindeki büyük sır çözüldü

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir kaç ay önce kucağına aldığı oğlunun ayak izini dövme olarak yaptırırken elindeki gül dövmesiyle dikkat çekmişti. Sorulduğunda ‘Bir anlamı var’ diyen başarılı oyuncunun elindeki gül dövmesindeki büyük sır çözüldü.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, geçtiğimiz aylarda oğulları Kurt Efe’ye kucaklarına aldılar. Anne ve baba olmanın sevincini yaşayan ünlü çiftten Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un elindeki gül dövmesi

Yaptırdığı dövmelerle gündem yaratan yakışıklı oyuncunun elindeki gül dövmesinin anlamı çok merak edildi. Ünlü bir oyuncunun elindeki gül dövmesi ve oğlu Kurt Efe’nin ayak izlerinin olduğu bir dövme dikkatlerden kaçmadı.

“BİR ANLAMI VAR, ANLAMI DA BANA KALSIN”

Elinin üst kısmında yer alan gül dövmesinin ne anlama geldiği kendisine sorulan Kıvanç Ttalıtuğ, dövmenin bir anlamının olduğunu ve anlamının da kendisinde kalmasını istediğini söyledi. Gündemdeki dövmenin etrafındaki sır ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un elindeki gül dövmesi

Kıvanç Tatlıtuğ’un biricik eşi Başak Dizer’in en sevdiği çiçeklerin başında gül olduğu öğrenilirken ayrıca Başak Dizer’in annesinin adının da Gül olduğu bilgisine ulaşıldı. Başarılı oyuncu sağ elinin üst kısmına yaptırdığı küçük gül dövmesiyle hem eşinin hem de kayınvalidesinin kalbini kazanmış oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu