GÜNDEM

Denizli’nin Tavas’ta korkunç kaza aynı aileden 3 kişiyi aldı!

Denizli’nin Tavas ilçesinde feci bir trafik kazası yaşandı. Sürücünün eşi, babası ve annesi de dahil olmak üzere aileden üç kişi, kontrolden çıkan bir arabada öldü. Bu sırada biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı. Kazada annesini, babasını ve eşini kaybeden sürücü, “Eşim öldü” diye bağırarak yürekleri burktu.

Korkunç kaza, Tavas’a bağlı Medet Mahallesi’nde meydana geldi. Saat 17.00 sıralarında yaşanan kazada edinilen bilgilere göre Denizli – Muğla karayolunda Muğla istikameti yönünde giden R.Ö. (39) idaresindeki otomobil, bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı ve takla atarak karşı şeride geçti. Kazayı gören diğer sürücüler araçlarından inerek yardıma koşarken diğer taraftan da sağlık ve polis ekiplerine ihbar yapıldı.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler, aracın içinde sıkışan ve aynı zamanda çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan yaralılara ilk müdahaleyi yaptılar. Yapılan incelemelerin ardından sürücünün eşi Dilek Özkan’ın (39), babası Şükrü Özkan’ın (77) ve annesi Meryem Özkan’ın (77) kaza sırasında hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Denizli’nin Tavas'ta korkunç kaza

Sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücü R.Ö. ile 6 yaşındaki çocuğu G.Ö.’yü ambulansa alarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken küçük çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ŞOK İÇİNDE “KARIM ÖLDÜ” DİYE BAĞIRDI!

Sürücü R.Ö’nün hastaneye götürülmeden önce tedaviyi kabul etmediği öğrenilirken o sırada şok geçirdiği ve “Karım öldü” diyerek ağıt yaktığı belirtildi. Duyanların içini dağlayan olayın ardından sağlık ekiplerinin yaralıyı apar topar ambulansa aldığı ve hastaneye kaldırdığı bildirildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri yaptıkları incelemeyi tamamladıktan sonra kazada ölenlerin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

Bu sırada ailenin memleketlerinin Sivas olduğu ve Muğla’nın Datça ilçesine gitmekte oldukları gelen bilgiler arasında yer aldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu