FİNANS

Dolar o gün zirve yapacak! Selçuk Geçer’den dinleyenleri pişman etmeyecek dolar tahmini..

Yüksek kehanetlerle adından söz ettiren Selçuk Geçer, yeni bir kehanetle dikkatleri üzerine çekiyor. Analistlerden gelen bir dizi açıklamayla gelen ünlü ekonomist, doların güçlü olarak görülmemesi gerektiği konusunda uyardı: “Dolar bu dönemde zirve yapacak.!”

ABD’den gelen son enflasyon verileri açıklaması sonrası dolar kuru sert dalgalanmalar yaşadı. Altın ve gümüş emtiaları yükselirken, dolar hem yerel hem de uluslararası piyasalarda düştü.

Uzmanlar, dolar piyasasının toparlanmasına ilişkin yorum ve tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Pek çok uzman doların bir yatırım aracı olmadığını öngörse de Selçuk Geçer’den piyasalarda hareketlilik yaşatacak dikkat çeken açıklamalar geldi. İşte, Selçuk Geçeri’in dolar kuruna ilişkin yaptığ açıklamanın ayrıntıları..

Selçuk Geçer dolar tahmini

FED ETKİSİ DEVAM EDİYOR!

Pek çok uzman, piyasanın çalkantılı olduğu zamanlarda Fed’in faiz oranının devreye gireceğine inanıyor. ABD enflasyon verilerinin ardından USD kurunda ani düşüş tahminleri sürekli ortaya çıktı. Selçuk Geçer, dolar kurunun toparlanması için önemli bir tarih açıkladı. Cesur tahminleriyle adından söz ettiren Selçuk Geçer, dikkat çekici iddialarda bulundu.

POWELL’IN KONUŞMASI KIYAMETİ KOPARACAK!

Piyasa ekonomisti Selçuk Geçer, dolarda zirvenin görüleceği tarih hakkında bilgiler verdi. Dolar kuru tahminlerini sık sık gündeme taşıyan Geçer’in yeni konuşması dikkat çekti.

Fed’in, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasında sonmra düşüş yaşayan dolar karşısında faiz oranlarında 75 puan artışa gidileceğini tahmin eden Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarının bir sonraki gelişmede ne yapacaklarını düşünmelerine sebep oldu. mDolar yatırımcılarını bu konuda uyaran Selçuk geçer, Fed faizlerinin hemen ardından Powell’ın yapacağı konuşmanın yıl sonundaki gerçek fiyatları göstereceği ve doların da yıl sonunda zirveye çıkacağını söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu