MEDYA

Esra Erol’da şaşırtan olay! 15 yaşındaki Şahin’e kaçan Gülizar ortalığı karıştırdı! Akıl almaz olaya bakanlık el attı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı şok eden olaylara şahit oluyor. 4 çocuk annesi Gülizar’ın yaptıkları konuşulmaya devam ediyor. 15 yaşındaki Şahin’e kaçan Gülizar herkese şaşırtırken olaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı el attı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Esra Erol’da programı herkesi şaşırtan olaylara tanıklık ediyor. 4 çocuk annesi olan Gülizar’ın 15 yaşındaki Şahin’e kaçması sosyal medya gündemine de bomba gibi düştü. Canlı yayında Hasan Akbulut ile yüzleşen Gülizar şok eden itiraflarda bulundu.İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

GÜLİZAR’DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

Esra Erol’da programında ekrana yansıyanlar izleyenleri şok etti. Kahramanmaraş’tan programa katılan Hasan Akbulut 6 yıllık eşi olan Gülizar’ın TikTok’ta tanıştığı 15 yaşındaki Şahin’e kaçtığını söyledi. Çocuklarını bırakarak evden kaçan Gülizar’ı bulmak için programa katılan Hasan Akbulut, kaza geçirdiğini ve bir süredir hastanede olduğunu belirtti. Bu süreç içerisinde Gülizar’ın çocukları bırakıp kattığını dile getiren Akbulut, canlı yayında eşi ile telefonda konuştu. Telefon görüşmesinde 15 yaşındaki Şahin’in babası Gülizar ile Şahin’in imam nikahlarını kıyabileceklerine belirtti. İddialar üzerine programa katılan Gülizar, Şahin’e kaçtığını doğruladı. Evlendiği günden beri şiddet gördüğünü aktaran Gülizar, evden çıktığında yanında kimse olmadığını çocuklarını bırakarak gece 4 kilometre boyunca yürüdüğünü dile getirdi.

Gülizar'dan akıl almaz iddialar

OLAYA BAKANLIK EL ATTI

Programda yaşananlar herkesi hayrete düşürürken Esra Erol’un “Kaçtığın kişi ergen. Bunun farkında mısın?” sorusuna Gülizar’dan herkesi şaşırtan bir tepki geldi. Gülizar Şahin’in evdeki kocasından iyi olduğunu söyledi. Canlı yayın programında karşı karşıya gelen Gülizar ve Hasan yayında birbirine girdi. Gülizar Şahin’in kendisini bu şekilde kabul ettiğini dile getirirken gel dediği için gittiğini söyledi.

Şahin’in ailesinin de evli olduğunu bildiğini dile getiren Gülizar, evden çıkarken 50.000 TL’ye kadar bir para aldığını da belirtti. Şahin’in evine gittiğinde ise parayı babasına verdiğini aktaran Gülizar, çocukları uyuttuktan sonra evi terk ettiğini vurguladı.

Soba yanarken evi terk ettiğini söyleyen Gülizar’ın bu yaptığına Hasan Akbulut çok öfkelendi. Çocukları ölüme terk ettiğini belirten Akbulut’un siniri yüzünden belli oluyordu. Programda yaşanan olayların üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu