TEKNOLOJİ

Netflix’in intro özelliği YouTube’a kopyalandı!

Popüler video platformlarının başında gelen YouTube’un akıllı TV uygulaması artık “açılış animasyonu” ve “ses” içeriyor. Bundan sonra YouTube’da Netflix ve diğer yayın platformları gibi açılış sesleri ve animasyonları bulunacak.

YouTube’un akıllı TV’ler için tasarlanmış bir sürümü için manşetlere çıkan yenilik. Kullanıcılar artık TV’lerinden YouTube’u açtıklarında bir animasyon ve beraberindeki açılış sesini duyabilecekler.

İnsan ve bağlantı terimlerinin yanı sıra etkileyici ve hikayeye odak veren çerçeve yaparak bir çalışma başlatan YouTube, birkaç denemeyi değerlendirdi ve daha sonrasında nihai sonuca ulaştı. 

Netflix'in intro özelliği YouTube'a kopyalandı

YouTube’un resmi açıklamasına göre bu tür çalışmalar canlı, ilgi çekici ve kolayca tanınabilir bir şey yaratmak için yapılıyor. Kullanıcılar artık TV’lerinden YouTube’u açtıklarında bir animasyon ve beraberinde gelen bir açılış sesi duyacaklar.

DAHA FAZLA CİHAZA ULAŞIM OLACAK

YouTube, özenle hazırlanmış açılış ekranı ve sesinin gelecekte daha fazla cihaza ulaşacağını söylüyor. “Daha fazla cihaz”ın ne anlama geldiği belli değil, ancak YouTube’un yeni özellikleri akıllı telefonlar ve tabletler gibi ürünlerde de görünebilecek. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu