EKONOMİ

Maaşı yetmeyen emekliler dikkat! Banka kartı olan emeklilere duyuru yapıldı: 50.000 TL bayram kredisi verilecek!

Banka kartı olan emeklilere müjde! Kredi kartı, banka kartı bulunan emeklilere özel 50 bin TL bayram kredisi verilecek. Haberimizde detaylara yer verdik. İşte ayrıntılar.

Bayram’a özel kampanya geldi. Kredi kartı, banka kartı olan emeklilere 50 bin TL ödeme yapılacak.

kredi

Akbank’ın başlattığı yeni kampanyada, kredi kartı ve kredi kartlarıyla düzenli ödeme yapan ve banka kartı kullanan tüm emeklilere 50 bin liraya varan bayram kredisi verileceği açıklandı. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlara 3 ay vadeli kredi ödemesi sağlayacak olan Akbank, bu kampanyada nakdi kredi kullanan tüm emeklilere en düşük faiz oranını sunacağını duyurdu. Bu bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi almak ve başvurmak istiyorsanız, Akbank’ın kredilendirme faaliyetlerine katılarak her zaman ödeme alabilirsiniz.

Akbank bu kredileri tüm emeklilere aynı gün kullandırmakta, bu krediler tatil kredisi adı altında emekli vatandaşlara sunulmakta ve krediler uygun faiz oranı üzerinden işlem görmektedir. Emeklilik hesabınıza 50.000 TL’ye kadar kredi almak istiyorsanız, Akbank müşterisiyseniz, bankaya gitmeden bankanın kendi mobil uygulaması yani Akbank direkt uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz.

Nakit kredi için doğrudan Akbank’a başvuran tüm vatandaşlara 36 ay vadeli 50 bin lira kredi verilecek ve aynı zamanda bu krediler ihtiyaç kredisi olarak kullandırılacak ve emekli maaşını ödemek isteyen emekliler tarafından desteklenecek. diğer banka borçları. Akbank’ın bayram kredisi olarak sunduğu bu kredilerde, kişiler TC kimlik numaralarından sorgulama yaptıktan sonra ne kadar kredi onayı verileceğini görecek ve TC kimlik numaralarını kontrol ettikten sonra SMS ile kredi sonucu belirlenecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu