SPOR

Dünya devi Arda Güler’e talip oldu

Fenerbahçe kadrosundan İspanyol devi Real Madrid’e transferi gerçekleştirilen Arda Güler, süre yetersizliğinden yakınırken, bu durumdan kar elde etmeyi uman dev kulüplerin Perez’in kapısını çaldığı öğrenildi. Bu bağlamda bir dev kulübün Real Madrid’e tarihi bir teklif yapma hazırlığında olduğu iddia edildi.

La Liga’da Real Madrid kadrosuna transfer olan milli oyuncumuz Arda Güler, yeni takımında bir türlü forma giyme bulamamaktan yakınırken, bir anda bir iddia ortaya çıktı.

REKOR TEKLİF

İspanyol basını, yayınladığı bir haberde Alman kulübü Bayern Münih, Arda Güler’i transfer etmek için kampanya yürütttüğünü yazdı. Alman devinin genç yıldız arayışında olduğu, bu isimlerden birisinin de Arda Güler olduğu, yapılacak anlaşmayla birlikte rekor düzeyde teklifi yapmaya hazırlandığı yönünde haberler var.

Dünya devi Arda Güler'e talip oldu

PEREZ İZİN VERMEYİ DÜŞÜNÜRSE..

Aynı gazete, Bayern Münihli yetkililerin Real Madrid’in başkanı Florentino Perez ile çok iyi ilişkiler içinde olduğunu, Alman yetkililerin Arda Güler’e yönelik sürpriz bir teklifte bulunabileceğini de bildirdi.

Sezonun başındayken Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanyol devleriyle 7 maça çıktı. Yıldız oyuncu bu maçlarda 1 gol kaydetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu